CURS

INTRODUCERE ÎN

LEGILE UNIVERSALE


În 2 ore, poți să elimini suferința legată de orice pierdere din viața ta, aplicând Legile Universale

Nu mai este nevoie să suferi pentru nimic.

O viață pe care iubești să o trăiești poate fi a ta, atunci când înțelegi cum funcționează Legile Universale.

Am ales Legile Universale pentru că aduc ECHILIBRU în mintea umană și duc garantat la rezultate specifice

Dacă ești aici, probabil ai testat deja o mulțime de tehnici care promit rezultate. Multe dintre ele, te fac să depinzi de cineva din exterior, pentru că de cele mai multe ori nu le poți face singur și atunci te întrebi: Oare chiar funcționează cu adevărat?

Trainingurile sau cursurile în sine nu au puterea să schimbe ceea ce ai repetat poate zeci de ani. Pot schimba cel mult câteva obiceiuri prin puterea voinței, dar în situațiile reale, când apar crizele adevărate în viața ta, parcă toate informațiile se șterg brusc și nu mai știi de ce să te prinzi, ca să scapi de frustrarea și suferința pe care o simți.

Și cu acele tipare, realitatea pe care o trăiești pare că se repetă.Singurele lucruri care stă cu adevărat în
controlul tău, este felul în care gândești și percepțiile tale.


Te învârti în jurul aceluiași nivel financiar și oricât ai munci de mult, oricât ai învăța, oricâte lucruri ai sacrifica, orice strategie ai aplica, tot nu ajungi să ai banii pe care ți-i dorești, businessul așa cum ai vrea să fie, relația împlinită pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna sau stilul de viață la care râvnești.


Și te compari cu alții din jurul tău, care au o casă mai mare, o familie minunată, un business care crește profitabil de la an la an, care merg în vacanțe în cele mai luxoase locații și își trimit copiii să studieze la școli renumite din lume…


Cu cât mai mult îți dorești și tu aceste lucruri, cu atât mai mult simți că te îndepărtezi de ele și trăiești cu sentimentul de vină și te judeci pentru fiecare lucru care nu îți iese așa cum trebuie. Când vezi la alții că se poate, strângi din dinți, uneori înghiți în sec, alteori te înfurii dar în adâncul tău, știi că ai nevoie să gândești diferit ca să-ți schimbi realitatea.


O să-mi spui: “Bine Monica, dar cum să gândesc diferit și cu ce să încep?


9 din 10 metode de transformare, nu dau rezultate pentru că nu respectă Legile Universale, adică îți spun adevărul doar pe jumătate.


Eu am ales să lucrez cu cei mai buni coachi din lume și am avut privilegiul să pot să fac asta.


Din experiența mea cu peste 400 de antreprenori sau Manageri de Top, precum și cu cei peste 300 de participanți la programe, punerea în practică a acestor Legi Universale, în felul în care funcționează mintea, are cel mai mare impact din toate metodele de transformare mentală pe care le cunosc.


Dacă vrei cu adevărat să aduci schimbări semnificative și consistente în viața ta, te rog să citești această pagină în continuare.


Frumusețea Legilor Universale este că poți să le aplici în orice fel de context și poți să rezolvi orice fel de problemă cu ele, pentru că nicio ființă sau provocare nu poate exista în afara Legilor Universale.

Oricine își dorește rezultate care să se vadă! 

Nu după ani de zile, ci în câteva săptămâni


Dimineața la ora 7.00 AM ești în mașină, conducând spre birou. Pleci mai devreme ca să nu mergi în coloană. Aproape în fiecare zi, îți iei laptopul, telefonul și te postezi în fața liftului. La ora aceasta, clădirea este încă goală. Iar ai ajuns primul, primul care intră în firmă, primul care deschide ușa. Afară este încă întuneric și doar pe hol se aprinde o lumina cu senzor de mișcare. 


Scoți cheile din buzunar ca să descui și te cuprinde un fior când apeși pe clanța rece. Ușa se deschide către încăperea în care nu te așteaptă nimeni. Nici azi n-au ajuns înaintea ta dar cumva te-ai obișnuit cu asta.


Aprinzi luminile și ochii tăi se micșorează, de parcă cineva a îndreptat spre tine un reflector. Mergi până în capătul sălii, până la biroul tău și în drum, aprinzi și alte lumini la fel de orbitoare.


E atat de liniște, încât îți auzi doar gândurile. Este al 5-lea an la rând în care faci tot ce știi tu că trebuie făcut dar vezi că nu e suficient. Nu mai e demult suficient și parcă te-ai săturat să vii primul și să pleci ultimul. Ai senzația că bați pasul pe loc de prea mulți ani. Ești dezamăgit de felul în care s-au așezat lucrurile în afacerea ta sau mai bine zis de cum nu s-au așezat și parcă ai ajuns la capătul puterilor și al răbdării. Nu mai vezi că ai putea face ceva diferit, pentru că tot ce ai încercat până acum, te-a dus în același punct, an dupa an. Nu mai vezi nicio cale de ieșire și pentru ca ai luat-o de la capăt de prea multe ori, cu atâția oameni noi, clienți noi, metode și sfaturi încât îți este teamă să mai încerci.
Deși nu asta vrei, cumva te-ai obișnuit cu nivelul ăsta și nu știi ce să faci ca să schimbi ceva în atitudine și în modul de a gândi. Să faci ceva diferit ca să nu mai simți că duci cu tine o povară, zi de zi. De cele mai multe ori nu ai răbdare și vrei să vezi mai repede rezultatele și atunci singura soluție este să le faci tu pe toate. Dar asta este aproape imposibil.


Teama de a duce lucrurile la urmatorul nivel parcă te-a împiedicat să apreciezi obiectivul. Ai vrea să vezi din altă perspectivă și de multe ori te-ai găsit în acest punct, în care îți spui că poate îți lipsește ceva. Dacă ai primi mai mult sprijin, poate n-ai mai trăi sentimentul că muncești în zadar, de două ori mai mult decât alții, fără să observi că se schimbă ceva. Ai învățat în tot acest timp să îți asumi responsabilitatea și știi clar că de fapt, tot ce poți controla este felul în care gândești.


Permite-mi să-ți spun concret ce anume ai putea face diferit.

E nevoie de instrumente puternice cu care să-ți poți schimba perspectiva.

Sistemul Legilor Universale, garantează rezultate prin metode testate, precise și exacte, la fel ca în matematică.

Sunt legi demonstrate științific care se regăsesc în fizică, chimie, biologie și le folosesc în mod particular tocmai din acest motiv.


Cursul Introducere în Legile Universale

E important să cunoști cele 7 Legi Universale în primul rând pentru viața ta


Legile Universale sunt cele mai înalte legi, peste care nimeni și nimic nu poate trece. 

Lumea în care trăim este guvernată de aceste legi, ele se regăsesc în orice domeniu, inclusiv în felul în care interacționează oamenii unii cu alții precum și în felul în care Universul evoluează.

Tot ce se întâmplă în lumea noastră, se subordonează acestor Legi Universale, de la scară foarte mică, începând cu atomul până la nivelul sistemului solar.

Legile Universale nu sunt limitate la un context anume, ci se regăsesc peste tot și nimeni sau nimic nu poate să trăiască sau să evolueze, în afara Legilor Universale.

Aceste Legi Universale au fost demonstrate cu ajutorul științelor iar eu le folosesc în mod particular, tocmai din acest motiv, iar felul în care lucrez cu ele este că:

👉 Identific cauza cauzelor și o transform;

👉 Dizolv cauza cauzelor și prin asta tu îți creezi realitatea pe care o vrei. 

Ca să poți aduce o schimbare adevărată, sustenabilă în viața ta, ai nevoie să actionezi la cauza tuturor cauzelor


Sistemul de Legi Universale, îți permite să obții schimbarea consistentă dinspre interior spre exterior, care rămâne și este sustenabilă în timp.


Poți aplica Legile Universale atât în business, cât și în viața personală, ca să aduci schimbări semnificative în relația cu tine, cu clienții, cu angajații sau cu partenerul de viață, inclusiv cu copiii tăi, raportat la tiparele mentale și comportamentale pe care le ai. Aceste tipare te pot bloca sau te pot duce la nivelul următor.


Când cunoști Legile Universale și le folosești ca instrumente de echilibrare a percepțiilor tale, poți aduce schimbări direct la cauză, nu la efect. Îți atingi obiectivele și îi susții pe cei din jurul tău. Aplicând Legile Universale în viața ta, vei trăi cu adevărat acele schimbări la care visezi de ani de zile și pe care le-ai pus mai întâi pe o foaie de hârtie.

Bine te-am găsit! Monica Ion sunt. 


Misiunea mea este să aduc Legile Universale, în fiecare casă din România prin munca mea, iar oamenii cu care lucrez, familiile lor și persoanele care conteaza pentru ei, să aibă o viață împlinită;


Susțin oamenii să își atingă visele sau să depășească probleme majore pe care le au, prin echilibrare emoțională. Am lucrat cu persoane care sufereau de psihoză, depresie, dependențe, anxietate, schizofrenie și le-am susținut să treaca peste traume mari (avort, viol, abuzuri sexuale, incest);


Iubesc să văd cum oamenii au creșteri exponențiale aplicând Legile Universale în viața lor;


• În esență, te susțin să dobândești noi moduri de gândire, care îți servesc în atingerea obiectivelor și care te ajuta să transformi mai repete acele tiparele care și-au atins limita;


• Metodele pe care le folosesc, se concentrează pe identificarea valorilor și aplicarea Legilor Universale în procesul de remodelare a minții, astfel încât să poți obține singur rezultate, în toate cele 7 arii ale vieții tale.De ce să parcurgi

Cursul „Introducere în Legile Universale”?


Câștigi puterea de a face transformările pe care ți le dorești în viață, începând cu tiparele pe care le-ai dobândit și le-ai învățat în copilărie;


Vei știi cum să implementezi obiceiurile dorite, să-ți atingi obiectivele; 


Vei putea aplica tehnicile zi de zi în afacerea ta, ca să obții prosperitate; 


Îți vei putea susține ușor angajați, astfel încât să fie împliniți, să iubească munca lor și să fie eficienți;


Te susține să ai o relație echilibrată cu partenerul de cuplu și cu copiii tăi;Vei știi cum să iei decizii în afacerea ta, care să se materializeze și să-ți servească;

Vei acționa strategic în situații de criză și te vei adapta mai ușor, fără să intri în panică sau să te lași copleșit de teamă;


Vei știi cum să echilibrezi traume din trecutul tău și emoțiile, astfel încât să fii recunoscător pentru orice provocare și să vezi oportunitățile în cele mai pesimiste scenarii; 


Vei simți că ești acel antreprenor/manager/părinte/partener în cuplu, care nu doar inspiră, ci aduce o schimbare profundă în viața oamenilor din jurul său;


Vei putea crea un viitor în care să poți să materializezi banii, la nivelul viziunii pe care tu o ai despre viață;Înțelegi principiile după care funcționează Universul.Nu am întâlnit încă un om, căruia Legile Universale să nu-i schimbe viața.


Legile Universale sunt cele mai înalte legi, peste care nimic nu trece. Tot ce se întâmplă în Univers, se subordonează lor.


Indiferent de punctul în care te afli acum în existența ta, te invit să urmărești seria de live-uri despre Legile Universale.


Vei avea acces la 7 live-uri, cu o durata medie de 30-45 de minute, în care vei parcurge 7 legi sau sau principii universale, prin care totul este guvernat în Univers.


Pe acestea 7 am ales să le predau și să le folosesc în procesul de remodelare a minții umane, iar dacă le aplici corect și complet, vei avea controlul asupra percepțiilor, deciziilor și acțiunilor tale:

BONUS


Ai acces după fiecare material, la o serie de
exerciții care te susțin să echilibrezi evenimente din trecut cu mare încărcătură emoțională, care îți blochează creșterea și te împiedică să trăiești în relații împlinite.


Ce câștigi dacă parcurgi cursul Introducere în

Legile Universale?

 • O viață pe care să o trăiești echilibrat, știind cum să gestionezi emoțiile în extreme la orice vine către tine din exterior;


 • Treci la următorul nivel financiar, astfel încât să trăiești stilul de viata pe care ți-l dorești;


 • Te eliberezi de tiparele pe care le-ai preluat de la părinții tăi și crești exponențial;

 • Ai relații care-ți dau satisfacție, atât cu clienții cât și cu colegii tăi;


 • Îți duci businessul la a nivelul următor într-un mod inspirat, fără să muncești dublu ca să câștigi bani; 


 • Te simți împlinit în relațiile importante pentru tine, fără să sacrifici familia sau sănătatea;


 • Descoperi care este adevăratul tău potențial și care este contribuția pe care poți să o aduci în viața altor oameni.


 • Poți să-i susții pe ceilalți să-și echilibreze emoțiile și pierderile, în momentele cu încărcătură emoțională mare;


 • Ai acces la instrumente concrete, cu care poți singur să îți reglezi echilibrul interior, ca să te adaptezi rapid și eficient la situații noi;


 • Poți să-ți susții familia și pe cei dragi, în cele mai dificile situații de viață;


 • Primești tehnici concrete pe care le poți aplica oricând, cu care poți obține schimbări majore în comportamentul tău și al altora.


Oricine poate aplica Legile Universale


Foarte mulți oameni visează la o viață extraordinară. Își doresc prosperitate financiară, atingerea obiectivelor și relații în care să se simtă împliniți.


Dar cum arată visele? Cum arată viața ta, fără teama de a pierde, fără a te mai judeca pe tine sau pe ceilalți și fără să te mai simți copleșit când te compari cu un model din exterior? 

Cum ar arăta viața ta, dacă ai trăi autentic, aliniat cu cine ești tu?

Ai vrea să fie acel om care își creează realitatea așa cum își dorește, fără limitări.

Oricine poate învăța despre Legile Universale, însă ele sunt doar o teorie care îți explică felul în care funcționează lucrurile, dacă nu le pui să lucreze pentru tine. Așa că ai nevoie de puțin efort și câteva ore, în care să parcurgi complet exercițiile de echilibrare.  

Orice parte a vieții tale alegi să o schimbi, transformarea se va produce și în celelalte arii.

Te rog să împărtășești cu mine, în secțiunea comentarii, care sunt intențiile tale și care sunt rezultatele în urma aplicării fiecărei Legi Universale în viața ta.

Îți promit că merită din plin efortul dacă faci munca aceasta cu tine.


Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți face schimbarea, e nevoie să înțelegi, de ce faci ceea ce faci.


Cei care cunosc și aplică Legile Universale sunt de neatins, indiferent de evenimentele din exterior. Mulți dintre clienții mei, spun că există viață înainte de Legile Universale și după ce le-au cunoscut, pentru că pur și simplu ajungi la alt nivel de înțelegere asupra evenimentelor din viața ta.


Faptul că înțelegi viața așa cum este, din perspectiva acestor legi și începi să te detașezi de dezideratele sociale, de a avea doar pozitivul fără negativ, e o mare binecuvântare pentru a trăi o viață împlinită.


Provocările sunt o invitație la transformare. Cu fiecare provocare pe care o trăiești, îți iei puterea înapoi și să devii stăpân pe viața ta.Înțelege cum funcționează lumea și folosește aceste legi pentru a-ți crea viața pe care o vrei.
INVESTIȚIA ÎN CURS

750 Euro

(TVA inclus)